Over Ons

DE JUISTE KEUZES VOOR HUISDIEREN, MENSEN EN DE AARDE

Het is ons doel met respect om te gaan met huisdieren, mensen en onze planeet, bij elke stap die we zetten in het productieproces, vanaf de boerderij tot het eindproduct in uw koelkast. Wij voeren onze bedrijfsactiviteiten uit op een integere, transparante en maatschappelijk verantwoorde manier, van het zorgvuldig inkopen van ingrediënten tot het nemen van extra maatregelen die de hoogst mogelijke kwaliteit in onze keukens garanderen.

ONS VERHAAL

MAAK KENNIS MET FRESHPET

Toen we met Freshpet begonnen wisten we dat we vers en gezonder eten voor huisdieren wilden maken . In de opbouw van het bedrijf wilden we de industrie veranderen door positieve innovatie die zowel goed is voor de huisdieren alsmede hun baasjes en de planeet .

Onze missie is vers & gezond voedsel voor huisdieren ;dit was (en is nog steeds) een hele uitdaging in deze industrie. In oktober 2006 stelden we een team samen van de beste specialisten op dit gebied.Verse, voedzame maaltijden voor huisdieren !

Al snel begon ons kleine bedrijf te groeien en leverden we onze verse en gekoelde maaltijden in rap tempo aan meer en meer winkels. We zijn ongelooflijk trots en vereerd dat meer dan 1 miljoen baasjes nu onze maaltijden kopen. We staan in 19,000 koelkasten door heel Noord Amerika .

We worden zelfs als voorbeeld gebruikt. Wat een eer!

Een nieuw begin opent altijd deuren.

DE AARDE

HET MINIMALISEREN VAN DE IMPACT OP HET MILIEU

Het milieu moet worden beschermd en de impact daarop. Daarom zijn wij met Freshpet Kitchens begonnen.

Al onze ingrediënten komen van wind energie aangedreven locale bedrijven. Bij onze missie hoort ook het planten van bomen – tot nu toe 12,000 – die onze CO2 voetdruk compenseert.

Hierbij blijft het niet, focus is focus. Al onze producten worden vervoerd door Smartway vrachtwagens en vervolgens in onze eigen energiezuinige koelkasten gelegd. Tegen 2025 willen wij 100% LEED gecertificeerd zijn.